Mikrohullámú internet leírás

internet_line

Társaságunk vezetékes szolgáltatásai mellet vezeték nélküli internet szolgáltatásokat is nyújt.Kül- és belterületen, magán és üzleti előfizetők számára megfelelő technológiákkal, a stabil szolgáltatás érdekében masszív betáplálási kapacitásokkal épített bázisállomásokkal rendelkezünk. Korszerű monitoring rendszereinknek és műszaki hátterünknek köszönhetően rendelkezésre állásunk és hálózatunk kapacitásbővítései tökéletesen megfelelnek a mai kor követelményeinek.

A technológiából adódóan a szolgáltatáshoz szükséges berendezések egy részét valamilyen magas ponton, jellemzően tetőn, stabil árbocon vagy rögzítési ponton célszerű elhelyezni. Innen egy kábel köti össze beltéri eszközünket és ügyfelünk végberendezését a világhálóval.

Ajánlatunkban szereplő fogalmakról:Internet böngészési  sebességen böngészéskor és e-mailek letöltésekor 15 másodperces időtartamra érvényben lévő sebességet értjük. Folyamatos forgalmazás esetére a folyamatos letöltési sebesség vonatkozik. Szélsőséges körülmények estén a forgalmazás sebessége átmenetileg lassulhat, a garantált sávszélesség értékét is felveheti.